ullared

kom hem för ett tag sen, åkte till Ullared igår eftermiddag med Victor. Sov i bilen och upp vid halv sju i morse och gick på Ullared vid sju. Gick några timmar där, käkade på thairestaurangen där bredvid och åkte hem runt två, stannade till på Biltema på vägen hem och nu sitter jag ute på verandan med datorn och alla mygg.

Victor är och skjutsar på mina och hans päron för de ska ut och dansa på logen ikväll.

Hittade massamassa grejer på Ullared, sjukt mycket hästprylar och lite annat, gött.

Köpte ett fleecefodrat regntäcke,fleecefodrat ländtäcke, hovolja, liniment, b-vitamin, tävlingskavaj, rid-regnställ, vinter-ridjacka - sån gul så man syns i mörker, foderspann, långklänning, handväska, rakhyvel, liten pressenning, ridstrumpor, rid-sweatshirt. Tror jag fick med allt.

Kommer lägga upp lite bilder på allt imorgon om jag orkar, hästgrejerna på Jantar-bloggen och det andra här.

Nu ska jag gå in så myggen inte äter upp hela mig.

Jättenöjd med dagen!

Tack Victor för en mysig helg, och tack mamma för sponsringen till lite utav hästprylarna!
/hgmn

hemskt trött

Idag på jobbet längtade jag bara hem till sängen, fy va sent jag somnade igår. Och Victor mådde dåligt och vaknade tusen gånger, därav jag också...

När jag kom hem från jobbet hade mamma gjort pannkakor, mums, sen gick jag och la mig i sängen och vilade. Efter ett tag när Victor kom hit kollade vi på Scooby Doo och Bröderna Bu. Sen la jag mig på Yantramattan en kvart. Sen blev det stallet, det har jag skrivit om här.

Nu ska vi förbi Victors morfar och sen ska vi hem och SOVA! Imorgon drar vi till Ullared, sover i bilen och upp vid sex på lördagen för att shoppa vid sju, höööh.

Hejdå
/hgmn

Bridesmades

Kom precis hem till Victor från bion "Bridesmades". Vilken sjukt bra och rolig film! Min fina syster Sara tog med mig och bjöd mig. Nu ska jag och Victor snart åka till 7eleven för att köpa mjölk och bröd till frukost imorgon, hela hans familj är i sommarstugan så det finns ingen mat här hemma.
Klockan blev mycket och jag borde egentligen sova för länge sen vid det här laget. Ska ju upp lite i åtta för att jobba på Apoteket i Lindsdal 9-12, Victor skjutsar mig, snäll pojk.
Får vänta 5 minuter till på att Navy Cis ska ta slut så att Victor kan slita sig från TVn så vi kan köpa frukost. I morse fick vi svänga förbi Donken och köpa frukost, illa.

Förut idag, efter jobbet, övningskörde jag till Isgärde på Öland med mamma och pappa, där blev det lite solning. Nice!
I morgon ska jag sova tidigt! fy vad trött man är om morgnarna, 7-8 timmar räcker inte för mig, blöö. Va ju duktig i början av sommaren och la mig tidigt.
Hej!
/hgmn

lite ledig

Jobbar endast på apoteket nu resten av sommaren och inte längre på Mouche, var bara där tre veckor i början av sommaren. Skönt att vara lite ledig om dagarna också. Men uppp tidigt varje morgon måste man ändå, jobbar ju 9-12 om dagarna. Men man får mycket tid till annat om eftermiddagarna, härligt. Tycker bara det kan bli lite mer sommar när jag väl är ledig. Imorgon ska jag på bio med Sara, hon ville bjuda mig på det, snällt! Alltid trevligt med film och smörpopcorn, töhö. Till helgen ska jag och Victor bila till Ullared. Vi åker fredag eftermiddag, käkar på någon restaurang på kvällen, sover i bilen och upp tidigt och gå på Ullared vid 7 när det öppnar, sen hem på kvällen igen. Första gången för mig, någon gång måste man ju ha varit där!
/hgmn
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!